За втори път за по-малко от седмица - коли осъмнаха с

...
За втори път за по-малко от седмица - коли осъмнаха с
Коментари Харесай

Отново: 11 коли осъмнаха с нарязани гуми в София

За повторно за по-малко от седмица - коли осъмнаха с нарязани гуми в региона на Женския пазар в столицата. Автомобилите с нарязани гуми през днешния ден са 11. Толкова бяха колите с нанесени вреди и преди няколко дни. За закононарушението тогава бе арестуван за 72 часа и по-късно освободен 28-годишен мъж, който е прочут на полицията.

Сега, вместо да се видя с другари, ще се занимавам с полиция и застрахователни компании. Това ми е зоната за паркиране. Може би, в случай че имаше паркинги в центъра – подземни, с камери, и там държахме колите, щеше да е по-удобно и по-безопасно. Но такива няма, разяснява пред Нова телевизия един от пострадалите - Симеон Пехливанов.  

На 13 декември в 6:20 сутринта, потегляйки с колата, усетих чудноват звук – стопирах и видях, че едната ми гума е спукана. Оттогава всяка заран се оглеждам и през днешния ден сутринта – за следващ път. Този път и двете ми гуми са спукани. На сина ми му бяха счупили стъклото с паве – просто там има непрекъснато такива вандалски прояви, съобщи пострадалата Гергана Недевска.

Симеон Пехливанов счита, че е недопустимо да се случи повторно същия вандалски акт. Или не е същият човек, или, в случай че е пуснат и той прави още веднъж същите действие, – този човек несъмнено не е добре. Може би в случай че имаше паркинги подземни с камери – щеше да е по-удобно и по-безопасно, само че ги няма. Нямам различен избор – не мога да я кача на терасата, сподели Пехливанов..

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР